neděle 7. května 2017

Gaťky

Taky řeším, co se zbytkama. Je pravda, že často nakupuju "spořivě" (rozuměj škudlím), takže látky mám málo nebo jen tak tak a musím kouzlit a nahánět to, jak se dá. To potom nezbývá ani na ty pověstné kapsy do kalhot. Takže když jsem chtěla Markétě doplnit zásoby kaťat a začala se probírat zbytkovou krabicí, vlastně toho moc k použití nebylo. Všeho všudy na pět kousků. Jeden (poslední žabkový zbytek z čepice a šály a pyžama - co se všechno do toho půlmetru vešlo!) byl v době focení coby prototyp už v pračce, protože ho samozřejmě bylo třeba hned zkusit.


Z více důvodů nemám pro Markétu ráda vykrojený střih, takže pořádné boxerky (střih mírně zvýšený, jinak víceméně podle jedněch koupených). K mé nemalé potěše je fakt ráda nosí :)

A já na nich zase trochu potrénovala Elnu (COL). Shlédla jsem při té příležitosti pár videí a přečetla několik diskusí (mj. i pod tímto příspěvkem u Čtvery na blogu, to hodně pomohlo!) a v tu chvíli mi připadalo, že jsme se domluvily :)
Ovšem zjevně se jen tak nedá, protože včera jsem prohrála na celé čáře... Ale to už patří do příštího příspěvku.
Užijte si prodloužený víkend!

6 komentářů:

  1. Super výtvory :o)
    Zatím sbírám síly a možná v létě na hromádku zbytků taky dojde...

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají super! Měla bych připsat na seznam toho, co vše nám chybí/je malé, atd. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci slyšet slovo seznam! :D Nevejde se mi na papírek ;)

      Vymazat
  3. A.ma mic rada ty cerne se zelenym kvitim!
    Krasna nadilka ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to bylo vtipný! To byl úplně první pokus před víc než půl rokem, šila jsem dva stejné kusy (jen tedy z jiné látky), jeden Markétka doteď nosí a ty černozelené jí prý byly hned malé... tak ať je A. dobře unosí :)

      Vymazat
  4. Pěkná práce, u mě by vyhrály ty beruškové! Poslední dny se u nás taky probíraly zbytky na spoďáry, ještě mi chybí navléct gumy do pasu:-)

    OdpovědětVymazat