pondělí 3. srpna 2015

Slaný štrůdl s tuňákem

Další přírůstek do rodiny slaných štrůdlů. Rychle se zařadil mezi oblíbené, často ohrožuje některou
z našich základních variant. Prověřeno několika návštěvami. A opravdu hodně rychlé.

Listové těsto, plátkový sýr, konzerva tuňáka, vejce
Sýr nemusí nutně být, ale dělá dobrou podložku... Tuňáka jsme zkoušeli klasického v oleji, bylo to jedlé, ale trochu nevýrazné. Pro dospělé rozhodně doporučuji verzi s chilli papričkou. Rázem je to úplně jinde.
Na fotce posypáno natí lahůdkové cibulky. Upečený exemplář nebylo kdy vyfotit :) Dobrou chuť!








1 komentář:

  1. Hmmm, to vypadá velmi jedle.... ;-) Takové chutě dělat, to se dělá?! :-D

    OdpovědětVymazat