středa 15. října 2014

Zase jednou softshell - kalhoty s autama

Slibované už zjara, kdy to naštěstí nebylo tak akutní. Teď přišel jejich čas. Hnědá tentokrát cílená, žádné losování ve zbytkárně, jak u mě bývá zvykem :)
Díky Lence jsem měla k dispozici pár odstřižkových kousků i v klučičích barvách. Dlouho jsem se rozhodovala, jestli se mi k hnědému podkladu líbí víc ta světle zelená nebo tyrkysová, až jsem to nakonec zkombinovala.
Díky kráčející patce a jejímu pravidelnému podávání (nadšení, tady se svým strojem občas trochu zápasím) jsem si poprvé troufla i na ozdobné štepování. Od jara jsem trochu pozapomněla, jak nažehlovat reflexní pásku... třeba si příště přečtu návod napřed. Ale naštěstí to i tak vesele odráží - všechny šedé plochy na autíčku i pásky vzadu. V pase je patent s nastavitelnou gumou, nohavice jsou dole stahovací s brzdičkou, chtěla jsem to variabilní, protože se mi sofťáky obecně víc líbí rovné... Snad to policejní auto piráta silnic brzo dožene!






























































































































Střih: mírně upraveno z Ottobre 4/2002

6 komentářů:

  1. Parádní auta! Moc povedené softky. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. S autíčkama sis hezky vyhrála. A cedulka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piplat se s něčím, to by mi šlo. Ale výsledky pak váznou :)
      Cedulka coby ego uspokojující prvek mi zatím klade otázku, jestli je to vůbec k mé tvorbě adekvátní, ale na těch kalhotách vypadá celkem hezky :)

      Vymazat
  3. Super auta i kombinace! A taky jsem si vsimla cedulky :-)

    OdpovědětVymazat