sobota 11. listopadu 2017

Kočičí pyžamo z panelu

Panel z dávných časů, kdy jsem s překvapením objevila jejich existenci. A blížící se hranici své použitelnosti, než mi z něj Markétka vyroste úplně. I takhle to bylo těsné.
Trochu jsem byla zaskočená, že hlavní motiv nebyl umístěn úplně uprostřed celého oddílu. A potřebovala jsem každý centimetr šířky. Docela jsem řešila, čím obrázek vyvážit, vymýšlela různé mašličky a okrášlovátka a nakonec jsem při pohledu na odstřižky usoudila, že kočce přidám ještě dva malé melounky do zásoby, kdyby přišel hlad. Vypadá to, že kočka i Markétka jsou s tímto řešením spokojené :)




8 komentářů:

  1. Povedene!
    A teda Marketka vam nejak zblondatela! Krasni jsou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétka zbloňďatěla?!? :) Určitě myslíš, že z těch supersvětlých konečně přebarvuje na normální blondýnu :) Dík!

      Vymazat
    2. No prave. Už to není bělovláska, ale blondýna :) z naší blondýny se zas stává ... Něco o znehodnocené slámě mi běží hlavou... A teda Fíla zas vyrostl! Ale my už taky nemáme miminko >_<

      Vymazat
  2. Parádně se ti podařilo ten panel doplnit, myslela jsem, že melouny tam byly natištěné, než jsem to dočetla:-) I to řešení kalhot! A máte doma krásnou Zlatovlásku s malým princem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, díky! Kalhoty jsou z nouze ctnost, měla jsem kus barevně odpovídající látky, leč krátký, tak se řešilo, jak z toho ven. Víc by se mi líbily kalhoty melounové a vršek celý světlý, ale to bych neposkládala, tak aspoň takhle. Měj se hezky :)

      Vymazat
  3. Super! A teda mám pocit, že Filípek je nějaký velký... ehm, ten čas letí všude, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, on Jiřík taky nebude drobínek, že? Už abychom je někdy poměřili :)

      Vymazat
  4. Senzační pyžamo. Krásné děti. Lenka B.

    OdpovědětVymazat