čtvrtek 16. března 2017

Kabátek? Mikina? Svetřík? A to to byla sukně!

Předloni na podzim jsem si ušila těhotenskou sukni ze svetroviny. Koupila jsem jí zbytek u Mráze a chtěla si hlavně osahat materiál. Vím, že mě tenkrát potěšilo, jak dobře na tom vypadá šití s patkou pro slepý steh na overlocku (krátkou zmínku a fotku toho lemu najdete ke konci tohoto článku). Těhotná už rok nejsem a nakonec jsem tu sukni zas tolik neunosila, tak mi bylo jasné, že ten materiál budu chtít na něco ještě použít. A když už jsem měla ve stroji černé nitě (o tom zas někdy jindy), řekla jsem si, že jen tak pro radost mimo pořadí naléhavosti ušiju Filipovi něco. Viz nadpis.


Když jsem to v bocích rozpárala, bylo mi líto toho lemu... tak jsem se rozhodla pro línou variantu a vzala to jedním šmahem (omlouvám se za kvalitu, nějak jsem nekoukla a už nebyla šance to napravit).



Z druhého dílu rukávy. Díky tomu bylo za chvíli hotovo. A už se těším, až to bude nosit. Dneska si ho vyzkoušel, cítil se v něm evidentně dobře, ale je trochu větší. Tak možná v létě, třeba pak přijdeme na to, co to vlastně je.
Krásné nadcházející jaro přeju!

1 komentář: