úterý 20. října 2015

A co včíl? Zas softšíl? Tentokrát kabát.

Nějak ho pořád není dost. Buď to všechno roste, nebo chybí letní, teď zas něco teplejšího... Pro Markétku kabát na podzim či mírnější zimu. Rovnou s deštivou premiérou. Zatím trochu větší, aby přežil aspoň i jaro.






































Pro kamarádky holčičku gatě. Na obrázku zatím ještě s nevyzkoušenou - nezašitou gumou.Vlastně ten kabát máme díky nim - tolik si přály do kombinace se šedou tu vínovou, a abych neobjednávala 15 cm, vzala jsem rovnou o něco víc.























Střih kabát: Ottobre 4/2015

9 komentářů:

  1. Pěkný kabátek, sluší :o)
    Pro dceru mám z loňska koupenou podobnou látku, ale zatím má smůlu...

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný kabátek!
    A super velká kapuce. ;) Buď mají ty naše děti nějak extra velké hlavy, nebo nevím. :-) Jinak já se budu muset vybičovat k nějaké soupravě pro Jakuba, protože mu ta současná určitě nevydrží až do jara... Adélce je naštěstí bunda ještě dobrá a gatě jsem spíchla tento týden. No, je to prostě asi nikdy nekončící proces, když furt rostou. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík! Ta kapuce mi přijde fakt velká, tenhle střih jsem dělala prvně. Markéta má hlavu velikou až dost a pohodlně si to stáhne až k obličeji, kdyby bylo nutno. Jinak lítací souprava mě taky čeká, resp. akutní jsou kalhoty, bunda v nejhorším až s jarem... Měj se krásně!

      Vymazat
  3. Kabátek je nádherný a modelce parádně sedne a sekne! A navíc je to praktické, že nikam netáhne :-) Ale mám bohužel alergii na vyslovování softšíl, když se to správně čte softšel :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) :) :) úplně chápu. Mne tím naprosto šokovala jinak velmi příjemná prodavačka v látkách. Od té doby se mi to v hlavě rýmovalo s tím co včíl a prostě už to nějak muselo ven ;)

      Vymazat
    2. Taky mě tím často častují prodavačky, což mě šokuje :-) Asi nějaká interní terminologie :-D

      Vymazat
  4. Me by zajímal batuzek,vlastní střih?

    OdpovědětVymazat